Noticies

DIA MUNDIAL DE L’AIGUA

El Dia Mundial de l’Aigua es celebra anualment el 22 de març com un mitjà per centrar l’atenció en la importància de l’aigua i la defensa de la gestió sostenible dels recursos hídrics. Aquest any el tema escollit és “Groundwater: making the invisible visible” > Aigües subterrànies: fent visible allò invisible. El 2022 el Dia Mundial de l’aigua vol fer una crida a l’acció que demana actuacions per garantir que les aigües subterrànies beneficiïn la societat ara i cap al futur .

Aigües d’Esparreguera Vidal S.A. treballa contínuament per poder garantir una qualitat excel·lent de l’aigua de consum que prové del subsol. En aquesta línia, a finals d’aquest exercici, es tractarà l’aigua de la Mina amb uns filtres de carbó actiu i recuperar aquest actiu pel qual es subministrarà l’aigua subterrània disponible que arriba a la nostre població.

La recuperació de l’actiu esmentat més la reformulació de la nova ETAP de Can Claramunt ( conjunt d’instal·lacions destinades al tractament de l’aigua) són una millora substancial pel nostre present i futur.