Noticies

Nova xarxa d’aigua al Carrer Sant Antoni

El passat dia 22 de juny la companyia Aigües Vidal d’Esparreguera SA va finalitzar les obres d’instal·lació de la nova xarxa d’aigua potable al carrer Sant Antoni entre el carrer dels Arbres i l’Avinguda de Francesc Macià.

Les obres van començar el dia 26 d’abril i estava previst que acabessin la primera setmana de juliol, abans de la festa major, però gràcies al bon ritme en l’execució s’ha aconseguit acabar-les abans de Sant Joan.

Atès el mal estat en el que es trobava el paviment del carrer, i a proposta de la companyia, s’ha substituït la totalitat del paviment. És a dir, a més de la instal·lació de 260 metres de tub de xarxa, l’obra també ha suposat l’estabilització de la base del paviment i la col·locació de gairebé 700 m2 de paviment nou, cost que ha assumit en la seva totalitat la companyia Aigües d’Esparreguera Vidal SA.

El disseny del paviment manté el concepte de plataforma única de l’illa de vianants però incorpora elements separadors entre el carril de trànsit rodat i la voreta de vianants.  Així mateix s’han incorporat elements d’ajuda per a les persones amb visibilitat reduïda.

Amb aquesta inversió la companyia Aigües d’Esparreguera Vidal SA referma el seu compromís de servei amb la vila d’Esparreguera.

Esparreguera a 28 de juliol de 2022.