Comunicats

La qualitat de l’aigua

CIF aigües d'Esparreguera Vidal S.A
Logo aigües d'Esparreguera Vidal S.A

Esparreguera, 26 de setembre de 2019

La companyia Aigües d’Esparreguera Vidal, S.A. volem informar que l’aigua subministrada actualmente és plenament apta per al consum humà i garantim que compleix amb totes les garanties sanitàries i de qualitat exigibles.

Sabem que en els darrers dies hi ha hagut diferents comentaris per males olors, que des de la companyia atribuïm al fet de tornar a subministrar aigua de la Mina després de gairebé set mesos en que només s’ha subministrat aigua d’Aigües Ter Llobregat, que té un altre origen i, lògicament, un gust diferent.

L’aigua de la Mina té gust de clor perquè, per llei, l’aigua de consum humà ha de tenir una concentració mínima 0,2 mg/libre de clor lliure residual a la xarxa de distribució, raó per la qual s’utilitza l’hipoclorit sòdic. Aquest és el tractament sanitari habitual i el que recomana l’Organització Mundial de la Salut.

Les analítiques organolèptiques realitzades confirmen que l’aigua subministrada és cent per cent potable. Aigües d’Esparreguera Vidal, S.A. continuarà realitzant els controls sanitaris que realitza periòdicament per garantir la qualitat de l’aigua subministrada a la població d’Esparreguera.

Atentament,

 

Aigües d’Esparreguera Vidal S.A.

Segell corporatiu aigües d'Esparreguera Vidal S.A

C/Gran, 76 – 08292 Esparreguera
(Barcelona)