Comunicats

L’aigua de La Mina

CIF aigües d'Esparreguera Vidal S.A
Logo aigües d'Esparreguera Vidal S.A

Esparreguera, 22 de juliol de 2019

Com a conseqüència de les pluges torrencials del mes de novembre de 2018, es va produir un suposat abocament industrial, aprofitant l’abundància d’aigua en el segon torrent que va afectar les condicions organolèptiques de l’aigua de la Mina.

Un cop analitzats, tant l’informe de l’ACA (Agència Catalana de l’Aigua), com els resultats del mostreig efectuat pel Departament de Salut en data 10/04/2019, comprovem que tots els paràmetres de compostos volàtils i semi-volàtils analitzats estan per sota dels nivells paramètrics que estableix el Reial Decret 140/2003 pel qual s’estableixen els criteris sanitaris sobre l’aigua de consum humà. Per tant podem acreditar que l’aigua de la Mina és apta pel seu consum, així ho han certificat els distints organismos reguladors, a més de controls analítics realitzats pel laboratori acreditat i contractat per Aigües Vidal, S.A. durant aquets mesos.

Per altre banda, la Cia. ha aprofitat per fer una inspecció de la Mina i fer un seguiment de l’estat dels accessos dels diferents pous de la Mina.

Per tant, pròximament i de forma progressiva, restablirem el subministrament amb aigua de la Mina, que continuarem barrejant amb l’aigua del Ter-Llobregat.

Qualsevol aspecte o aclariment, no dubtin en posar-se en contacte amb la companyia.

Atentament,

 

Aigües d’Esparreguera Vidal S.A.

Segell corporatiu aigües d'Esparreguera Vidal S.A

C/Gran, 76 – 08292 Esparreguera
(Barcelona)